2015. január 22., csütörtök

Jótékonysági árverés Táltosnak

Rég volt már a Bamboola háza táján jótékonysági árverés, de ma megkeresett egy ismerősöm, hogy segítséget kérjen - nem pont ilyen formában, de gondoltam hátha így többeteknek támad kedve segíteni.

Táltos 2,5 éves kisfiú, koraszülött, oxigénhiányosan született és születése óta fejlesztésekre járnak vele a szülei, annak reményében, hogy egy nap majd ő is úgy élhet, mint a többi, egészséges kisgyerek. Akinek az ismerősi körében történt hasonló eset, az tudja, hogy mennyire megterheli anyagilag egy ilyen helyzet a szülőket, nincsenek ezzel másképp Táltos szülei sem, akik már minden tartalékukat felélték és mindenüket eladták, ami eladható, most azonban már a lakhatásuk is veszélybe került.

A Bamboola háza táján csönd van december óta, készülődök valami újdonsággal, így arra gondoltam, a meglévő készlet eladásából származó bevételt felajánlom Táltos családjának. Mivel sürgős segítségre lenne szükségük, így kérem, hogy aki tud segíteni vásárlásával, az ne nekem, hanem közvetlenül Táltos családjának utalja a vételárat, én egy elektronikus visszaigazolást kérek szépen és már repül is a csomag a megadott címre.

Természetesen aki nem szeretne semmit vásárolni de tud bármekkora, akár pár száz forintos összeggel segíteni, tud utalni az alábbi számlaszámra:

11773023-00366472-00000000 OTP Bank, Kürtösi Erika.
a megjegyzésbe írjátok: "Összefogás Táltosért"

És íme, amit én fel tudok ajánlani a segítségetekért:


 Bambszos cimkepárna + nyálkendő együtt szettben:  4.200 FtBambuszos cimkepárna - 3.500 Ft


Bambszos cimkepárna őzikés - 3.500 Ft


Bambuszos cimkepárna sellős - 3.500 Ft

Kérlek megjegyzésbe írjátok be, ha valamelyik terméket/szettet kéritek, hogy nehogy 2x keljen el ugyanaz a termék. A bamboola.meskabolt@gmail.com-ra elküldött banki igazolás után azonnal postázom a terméket!

Az árverés nem a klasszikus, ajánlasz amennyit gondolsz típusú, mivel most tényleg segítségre van szükség, így a "kikiáltási ár" a megszokott ára a termékeknek, de természetesen felfelé el lehet térni ettől.. ;)

Köszönöm, hogy segítetek segíteni!

Táltos FB oldala

3 megjegyzés:

 1. A nyilas cimkepárna és nyálkendő elkelt!

  VálaszTörlés
 2. Ha szüksége van a pénzügyi segítségre van szüksége, pénzt kezdeni a saját üzleti csinálni velünk a kapcsolatot, mint mi adja ki kölcsön alacsony, mint 2% -os kamatláb is adunk a hosszú és rövid idő lejárta kapcsolatba velünk további info keresztül jessivan 1 @ hotmail. com...

  VálaszTörlés
 3. Én KEVIN AGUERO Soldado név szerint, és azt akarjuk, hogy mindenki tudja, hogy én kölcsönöket nyújtani az arra rászorulóknak nélkül előleget. I kínál mindenféle kölcsön egy nagyon alacsony kamatláb 3%. Minden érdekelt kérelmezők ne habozzon, mert ez az ajánlat valódi. Írjon nekünk ma keresztül WhatsApp számot +2347059073801 vagy szöveg + 1-918-771-4875 és keresztül közvetlen e-mail címen kevinloans2@outlook.com.

  kevinloans2@outlook.com
  KEVIN AGUERO SOLDADO

  VálaszTörlés