2013. április 14., vasárnap

Játékra fel, Huszonegyezzünk egy kicsit.. ;)

Mivel nem a manapság megszokott, oszd meg a képet, lájkold az oldalam esetleg hagyj egy kommentet cserébe kapsz egy levendulazsákot :) típusú játék jutott eszembe, terjedelme miatt úgy döntöttem, a játékfelhívást itt teszem közzé.

A játék lényege a következő:
21 napon át, minden nap kerül meska boltomba egy olyan termék, amit ott eddig még nem láttatok tőlem. A feladat, hogy a terméket meg kell nevezni és az aznapi játékfelhívás képe alá írni. A megoldások csak éjfélig fogadhatóak el, hiszen másnap a megoldást közzéteszem.
Mindenki, aki eltalálja, kap egy bagolytollat. :)
Az esélyeket tovább lehet növelni, azzal, ha tippeltek a másnapi új termékre, mert aki eltalálja egy újabb virtuális bagolytollal lesz gazdagabb. Naponta csak 1 megoldást + 1 másnapi tippet fogadok el egy játékostól, ha valaki többet ír, az elsőt veszem figyelembe. A megjegyzés "formátuma": 1. "Mai Megoldás" 2. "Holnapi tipp" tehát pl.

1. hálózsák 2. keresztelő ruha
vagy: mai: hálózsák, tipp: keresztelő ruha

A 21. napon az 5 legtöbb bagolytollal rendelkező játékos között kisorsolok egy 5000 Ft értékű utalványt, amit meska boltomban levásárolhat.

Különdíj: a tippelőket külön jutalmazom: a legtöbb like-ot kapott tipp tárgyát (amennyiben az varrás útján kivitelezhető :) ) elkészítem és a tippet adó játékos megkapja. ;)

Amire érdemes fokozottan figyelni:
- vigyázat, lehet, hogy a fb oldalamon, vagy itt a blogomon már találkoztatok az adott termékkel tőlem, de meska boltomba eddig nem került!!
- nem csak az aktuális kínálatot kell figyelembe venni a boltomban, hanem az eladott termékeket is, mert ha olyat töltök fel, amit régen már készítettem valamikor, akkor az nem Az Aznapi Megfejtés.. ;)

Vállalom, hogy egy picit túlbonyolítottam a szabályokat, ezért az esetleges kérdésekre hagyok időt a játék indulásáig, ami, hogy stílusos legyen :), április 21.


2 megjegyzés: