2012. május 22., kedd

Lénykedés

akkor írok kicsit erről is, mi is volt ez... :)

A facebookon volt szerencsém összeverődni egy nagyon klassz kézműves gárdával, ahol az egyik alkotó egy kanadai anyuka ötlete nyomán felvetette, hogy életre kelthetnénk gyerekrajzokat, amiket gyereknapra eljuttatnánk a gyerekeknek. Lévén a kézműves csapat többsége kisgyerekes anyuka, naggyerekes anyuka, gyerekvállalás előtt álló még nem anyuka, vagy nagymama :), nagyon tetszett mindenkinek az ötlet, szó szót követett, a szót pedig tett. Készült egy oldal a fb-on, a Te rajzolsz én varrok, ahol vártuk a gyerekek rajzait, amik érkeztek is szép számmal. Sajnos válogatnunk is kellett belőle, mert 160 feletti rajzot a 31 fős kis csapatunk nem tudott ennyi idő alatt megvalósítani, a kiírás is úgy szólt, hogy a 10 legtöbb szavazatot kapott kép, + 10-15 kiválasztott képet valósítunk meg. De amikor elkezdtük, nehéz volt leállni így vállaltunk még és még és még... kezdetben én is vállaltam még és még, de sajnos végül át kellett adnom másnak, mert csak egyre maradt időm a három gyerek mellett, de azt az egyet nagyon nagy szeretettel készítettem.

Ennyinél nem állt meg a dolog, az elkészült kis lények - összesen több mint 50! ;) - részt vettek egy közös fotózáson ;) most pedig folyik a további szervezkedés, hogy mi legyen a következő lénykedésünk... ;) Remélem abban is részt vehetek, nagyon jó volt! ;) Köszönöm nektek lányok, asszonyok! ;)

Nézzétek meg a képeket, és ezután minden rajzocskát tessék ennek megfelelő becsben tartani, mert mindannyiunk gyermekei messze verik a játékgyártók "kreatívjait", velük ellentétben a gyerekeknek még tényleg van fantáziájuk! ;)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.137380093063089.28154.112199762247789&type=3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése