2011. március 15., kedd

Átalakulóban minden

Lassan másfél hónapja itthon vagyok a manókkal, kicsit ugyanis átszervezzük a mindennapjainkat, szeptemberig most biztosan nem mennek oviba. Így azért a varrás kicsit másképp megy, de megyeget, lassan, de biztosan kezd kialakulni egy olyan napirendünk, amibe egy kicsi varrogatás is belefér.
Ellenben megrendeléseket szeptemberig csak kivételes esetben vállalok, akkor is csak igen hosszú, 4-6 hetes határidővel - nem tudom ugyanis garantálni, hogy tényleg, minden nap tudom tartani a "varrós" menetrendet. A "mit varrok" is kicsit átalakul, fogok varrni továbbra is a meskás oldalamra, de az idő szűke miatt, előtérbe kerül inkább az, hogy gyakoroljam a Jenkánál tanultakat és mindezt a manók élvezzék - így reményeim szerint a nyáron sok-sok szép kis ruha készül majd.
A meskás oldalam választéka is módosul majd egy kicsit, pl. a cimkepárna valószínűleg lekerül a választékról, elég sok készítő kezdte el csinálni a meskán is és máshol is, így nem maradnak a törpik cimkepárna nélkül - max. nem én fogom készíteni...:) Búcsúzóul majd felteszek ide egy képekkel telerakott leírást a készítés menetéről.
A pelenkázó alátétekről egyelőre nem tudok lemondani, bár már másolják azt is, egyszerűen még nincs meg a megfelelő színvonalú konkurens termék...:) és imádom is a kis tekercseket, egyszerű varrása pedig nagyon jól kikapcsol.
Új terméknek jön majd a cseppsemzsák (ez lett a wetbag fordítóverseny győztes fordítása, nekem tetszik! ;) ), és esetleg a babzsákfotel (eredetileg kaptam megrendelést egy szoptatós párnára, amihez vettem polisztirol gyögyöt - 250 L-t :), a párnához pedig felhasználtam kb. 10 litert... a többivel kell valamit kezdeni. Férjem gyorsan lecsapott a még el sem készült első babzsákfotelre, régóta vágyik egyre. A készülése közben meg majd eldől lesz-e ebből akkora szerelem mint a pelenkázókból...
Amit a manóknak szeretnék a nyáron elkészíteni: kisingek, nadrágok Botondnak, kisruhák, blúzok, szoknyácskák Lucának. Ha nagyon belejövök, talán ezekből is kerül majd a meskára valami... ;)

Ennek megfelelően, egy kicsit a blog arculata is változik, remélem tetszik majd így is.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése