2009. december 29., kedd

Alakul!

A Bamboola bejegyezve, önkormányzatnál, adóhivatalnál lejelentve, számlatömb megkezdve... A weboldal még nincsen kész, így még nem 1000%-os a dolog, előrendelést azonban szívesen felveszek :) Azaz már van is előrendelésem egy mt tartó zsákra egy hordozókendő zsákra és egy karatezsákra! Valamint készül egy szépséges falvédő egy szépséges kicsi ismerős lánynak! ;)

Eddig is volt és lesz a jövőben is: cimkepárna, annyit finomítok rajta, hogy nem csak mintás pamutból készülhet majd hanem egyedi applikációkat is szívesen elkészítek rá, lassan telerajzolok egy füzetet, majd szépen felteszem ide a rajzokat, hogy lehessen válogatni.

A pelenkázóalátét marad de kicsit változtatok rajta: a pamut-flíz-vízzáró réteg pamut-vízzáró-frottír-ra módosul, így a mintás pamut oldala egyrészt díszítő funkcióval bír, másrészt játszószőnyegként használható, a frottír oldala pedig a popsi alá kerülhet akcióban. Lehet majd kérni mintás pamutból ill egyszínű pamutból egyedi rávarrt mintákkal.

A mosható popsitörlő kendő is marad, de szintén módosul. Két réteg frottírból lesz + egy réteg mintás pamutvászon/flanel / applikált mintás vászon - csinos is lesz, hasznos is, a mérete pedig akkora lesz hogy kettéhajtva akár pelenkabetétnek is használható a mosható pelenkába, ha arra van szükség. Ha pedig már vége a pelenkás korszaknak, amikor valaki beleszeret ebbe, akkor sem késő, hiszen remek kéz-és arctörlő lehet belőle az oviban (ovisjellel ellátva).

Igény úgy tűnik van rá így lesz mosható pelenkabetét is, ami a legtöbb mosható pelenkába illik, 3 réteg frottírból ill. 2 réteg frottír + 1 réteg bébiplüss változatban.

Kérésre szívesen készítek még kiságyba fejvédőt, zsebes tárolót, falvédőt, fali zsebes tárolót (könyveknek, játékoknak), ovis zsákot, tornazsákot ill. bármit, amit el tudok készíteni! ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése